Friday!

Hej hej hallå!
Fredag idag. Skönt. Inatt har inte mamma Linn fått sova så mycket... Elsa sov typ heeela dan igår så det va väl därför :) Men det gör inget... Det e ganska mysigt å va vaken me lillan på natten!!

Vi va på BVC igår och vägde och mätte! 3840 g och 54,5 cm. Hon blir en lång donna :) Som mamma och pappa!
Barnmorskan sa att Elsa verkade vara så himla nyfiken och vaken och intresserad hela tiden. Och även att när hon e 4 månader så kommer hon inte tycka vi är så roliga längre :( buuhuu! Så då ska vi gå på öppen förskola så hon får leka av sig lite med andra "coolare" kompisar!

Vi va på jobebt igår och hälsade på också. Där träffade vi Petra och sötLukas! Dom har haft 3 dejter nu småttingarna! Love is in the air :)


Idag är det verkligen fredagsmys! Vi ska kolla idol och äta god mat! Har inte bestämt oss än vad vi ska äta... Kanske blir hämtmat?! Don´t know!

På söndag kommer svärfar och hälsar på! Han ska åka natt-tåg upp. Det tycker jag låter extremt jobbigt men han gör som han vill =)



Nu ska vi börja "planera" middagen! Är hungrig redan nu!



Vägde mig igår på BVC också och har tappat 10 kg bara sådär. Känns bra... Men känns också som att det är LÅÅÅÅNG väg tillbaka till ursprunget!



Trevlig helg på er!


KÄRLEK!! <3

Kommentarer
Postat av: moster nettan

lilla eslsa är ju bara så söt. jennifer o marcus bara väntar o väntar på att det är deras tur att gosa med liten bebis. kram!!!

2009-10-09 @ 22:28:36
Postat av: Anonym

Åååh va härligt :) och jag antar att ni väntar på att bli mormor och morfar :)

2009-10-10 @ 09:15:37
Postat av: Morfar Per-Eric

Man brukar säga oslipad diamant, Elsa är redan förädlad. Ha det bra allihop, krama Elsa, och dig med förstås mamma Linn.

2009-10-11 @ 14:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0