Dag 20

Den här månaden.

Denna månad har vart en av dom mest hektiska jag vart med om. Det har hänt så mycket nytt.
*Vi har hunnit flytta (iofs i slutet på förra månaden men jag räknar det ändå) till ny stad.
*Micke har vart på ett antal arbetsintervjuer.
*Jag är inte längre mammaledig.
*Jag har börjat nytt jobb.
*Vi har flyttat in hos svärmor.
*Vi har fått lägenhet (inte inflyttning förns januari, men ändå).
*Vi har firat jul på 5 ställen, både i Stockholm och Göteborg.
*Jag har fått reda på att jag ska få ett kusinbarn <3 ME SOOO HAPPY!
*Det är snart nytt år.
*Fått garanterad dagisplats till Elsa inom en och en halv månad.
*Gått från att hitta perfekt på Södermalm och Umä till att hitta i Mölnlycke som en levande gps.

Men ni hör ju! Galet mycket! Och jag älskart!

Dag 19.

Detta ångrar jag.

Jag ångrar inte mycket alls. Kommer inte ens på något sånt där jätteallvarligt just nu.
Däremot kommer jag att tänka på en händelse väldigt ofta (som är jävligt töntig att jag fortfarande tänker på) som jag skäms över.
Det var när jag var på min första arbetsintervju på Intersport i Kungens Kurva. Jag ville ha ett extrajobb under gymnasietiden och min pappa kände butikschefen på Intersport. Så han fixade en intervju och iofs tror jag nog att jobbet redan var klart när jag kom dit men jag skulle mest visa upp mig och säga hej. När jag kom in på chefens kontor och fick sitta ner i fåtöljen mitt emot honom stod där bredvid en spegel som jag fick syn på. Till saken hör att jag var sjukt nervös och kunde inte sluta titta i spegeln titt som tätt. Jag tror jag tittade mer på mig själv än på bossen. Jag vet inte varför jag tänker på det här fortfarande? Men man lär väl sig av sina misstag antar jag och jag har definitivt inte gjort om det på mina andra intervjuer...

I´m baaack!


Har haft ett ofrivilligt blogguppehåll. Som ni kanske märkt?! Jag har helt enkelt inte haft någon som helst lust att blogga. Var i Stockholm för att fira jul och träffade släkt och vänner. Underbart har det vart. Sen tillbaka till jobbet och var halvt död igår kväll så jag funderade på att lägga ner bloggen totalt. Funderar fortfarande. Det var ju så lätt att blogga när jag var hemma med lillan för då hade jag kvalitetstid med både henne och Micke och kunde skriva på bloggen när Elsa sov osv...
Men vi får se!


Det var tänkt att jag skulle ladda upp bilder från julen men internet vill inte samarbeta med mig. Prutt också. Ska försöka lösa det.

Har haft lilla julafton med svärmor. Masso...

img_6598 (MMS)

Har haft lilla julafton med svärmor. Massor av klappar.. Elsa blev fullkomligt livrädd för tomten så han fick gå och in kom farmor istälet. Imorn blir det jobb sen sthlm för hela slanten!


Dag 17.

Min favoritfödelsedag.

Jag älskar min födelsedag och räknar ner när det är hundra dagar kvar. Som ett litet barn är jag. Alltså kan inte en enda födelsedag gå fel. Alla ät och har vart bäst!
Men däremot kan jag berätta om den galnaste. Innan den här födelsedagen hade jag aldrig vart bakis eller haft en minneslucka. OJOJOJ!

Jag och mitt ex hade ganska nyligen flyttat in i vår lägenhet. Jag fyllde 22 och vi hade bjudit massor med vänner, föräldrar, svärföräldrar, syskon osv... En förfest skulle det bli med efterföljande utgång på Melles (såklart när födelsedagsbarnet fick välja).
Allt började ganska lugnt och roligt. Kom väldigt mycket folk och jag överröstes med presenter. Älskade det och trivdes som fisken i vattnet. Nånstans här blev det livat... Jag minns att vi gick ut på Melles och att jag gick hem tillsammans med min granne Frida och att jag hade så sjukt kul och jag mådde inte dåligt eller kräktes eller nåt utan det var nog mest att vi höll på så länge...
När jag vaknade dan efter så var inte mitt ex där och jag hade ingen aning om vart han var... Skulle leta rätt på min mobil för att ringa, den va inte hemma. Skulle gå till min kusins pojkvän (mitt ex bästa kompis) för att se om han va där, när jag skulle låsa dörren så hade jag ingen hemnyckel (hur tusan hade jag kommit in inatt). Skulle leta efter min plånbok, den hade jag inte. EEEEHHH??
Sprang till grannen Frida och hon förklarade glatt att exet hade somnat på efterfest, hon hade mina nycklar + plånbok och mamma hade min plånbok.
Tok en promenix till mamma med skamset hängande huvud för att höra vad mamma hade att säga om mina bravader igår. Lite nervös var jag dock för mamma gillar inte för fulla människor. Hennes ord var; ååå va roligt det var igår men det bästa av allt var ändå när du gick upp på scenen på melles och mimade och sjöng till "Det gör ont".... WHAT? Inget minne.
Det jag kommer ihåg är att jag hade sjukt skoj, att jag älskade att ha alla vänner och bekanta där och att jag hade ontontont i huvudet dan efter. Men det var det värt!

Har även fått se en film hemifrån oss där jag mimar inför alla till "jag ljuger så bra"... Ja vad ska man säga?

Dag 17

Mitt bästa minne.

Det bästa av dom bästa är såklart när jag fick upp Elsa på bröstet. Men den historien har jag ju redan dragit en gång så det får bli ett annat helt enkelt.

Två minuter senare och jag inser att jag inte kan matcha något minne med det som hände 24/9-september.
Jag kan däremot berätta att det bästa med minnen är små saker som man ser eller hör som väcker minnena till liv. T.ex när jag var med tjejerna i Orsa i höstas och vi lyssnade på en viss låt i bilen. Varje gång jag hör den nu så tänker jag tillbaka på den helgen med ett leende.
Nästan varje gång jag hör en Håkan Hellström-låt ser jag min älskade bror Pontus framför mig från en Håkan-konsert då han var totalt LOCO och hoppat, dansat, skrikit och annat roligt. Världens roligaste syn.
Varje gång jag hör ett barnskratt tänker jag på Elsa och blir alldeles varm i kroppen.
Varje gång jag hör ett barnskrik tänker jag på Elsa och får ont i hjärtat.


Sådärja!



Dag 16.


Min första kyss.

Lite komplicerat det här... Jag har två potentiella, eller näe tre.
Vi tar det från start;
Min barndomskärlek Micke och jag var oskiljaktliga från att vi var fyra till nångång i mellanstadiet. Vi var inte kära (eller jag var nog det) utan vi va bästisar. I vått och torrt och allt sånt där. Jag tror aldrig att det blev nån kyss men vet att vi pussades lite då och då.

Tomtberga skolan - mellanstadiet. Där hade vi en liten hörna utanför gympasalen dit vi sprang på rasterna och hade hångeltävling. Ett par kysstes åt gången och alla andra kollade på. I fyran hade jag en kille som hette Björn och vi skulle då komma till skott med vår (och min) första kyss. Alla stod och tittade med förväntan och räknade till tre. 1-2-3... VA? Han ville inte alls rulla tunga med mig utan det blev bara en vanlig puss. Snopet. Det tjatades om att vi skulle göra om det men jag sa blankt nej. Och gjorde slut på nästa rast. Sådär kan man ju inte ha det.

I femman var det dags igen. Jag och Kalle stod inför sekten (hångelförsamlingen) och det räknades ner. Och då äntligen. Det va himla mysigt tyckte jag, så jag har t.o.m gjort om det både en och två ggr. Med flera olika dessutom. Jejj hejja mig!


Dag 14.

Mina drömmar.

Jag antar att jag ska skriva om vad mina drömmar livet är och inte vad jag drömmer om på nätterna?!

Jag har många drömmar i livet. Jag vill utbilda mig för att jobba på en barnavårdscentral. Det är min högsta dröm jobbmässigt, men samtidigt är jag lite i valet och kvalet då jag trivs så extremt bra på mitt jobb nu och verkligen älskar det jag gör. Men det är inte optimalt då det är så himla slitsamt och kroppen tar enormt mycket stryk. har hört så många mardrömshistorier om anställda där det helt plötsligt smällt till i ryggen under ett lyft och sen är dom förstörda. Vad gör jag då liksom? Söka nytt jobb när man är 45 år.. Nej tack!

Jag drömmer om en stor familj med fler barn och att alla är friska hela livet.

Jag drömmer om att jag nångång ska få den kroppen jag vill ha.

Jag drömmer om att vinna extremt jättemycket pengar.

Jag drömmer om att få förlova mig och gifta mig med min stora kärlek.

Jag drömmer om att nån i mitt närmsta tjejgäng skaffa barn snart.


Det var bara några få, men ack så stora saker jag drömmer om här i livet!

Aaaaah!! Kan inte logga in på blogg.se?!?!...

img_4447 (MMS)

Aaaaah!! Kan inte logga in på blogg.se?!?!?! Ska skriva om vad jag hade på mig idag.. Postkläder såklart :)


Dag 12

Den här veckan.

Veckan har ju bara nåt sin mitt, typ, men jag kan gott skriva om den ändå.

Måndag - Jobb som vanligt. Hade en skön dag med väldigt lite att göra... Som vanligt på måndagar. Hem för att kolla Luciafirandet med Elsa och gosagosagosa. Middag blev köttfärsbiffar, klyftpotatis och fetaoströra.

Tisdag -
Inget körande för mig då jag skulle gå en introduktionskurs (alla nyanställda på posten gör detta), kändes konstigt eftersom det är tredje gången jag gör det; en gång i Sthlm och en i Umä. Hem för att mysamysamysa med lillan. Dagens höjdpunkt är när jag får träffa mina älsklingar efter en hel dags jobb. Kollade säsongsavslutning av Desperate Housewifes. Middag blev kycklingfilé och ris med kall vit sås.

Onsdag - Körning som vanligt. Åkte fel (jag gör det några ggr i veckan), när jag skulle hjälpa till på ett annat område, så det blev 5 minuters övertid brukar ju annars sluta ca 30 minuter tidigare så det gjorde inte så mycket. En konstig sak som hände var att mitt i Mölnlycke centrum gick larmet på min bil, trots att jag inte hade nån larmdosa på nyckeln... Blev stillastående en timme i väntan på chefen som kom med extranyckeln.
Blev hämtad av Micke och Elsa, åkte och hämtade svärmor på jobbet och sen hem i vanlig ordning. Duschade med Elsa, så jävla mysigt, kollade Bonde söker fru och sen slapp i soffan. Middag blev pasta carbonara.

Torsdag - Borde bli jobb i vanlig ordning. Tror att vi ska storhandla nån dag också så det skulle passa bra här. Micke ska på arbetsintervju. Spännande!

Fredag - Jobb. Sköna fredag. Efter jobbet ska jag hem och byta om snabbt och sen möta upp världens sötaste Sandra för att inhandla julklappar. På kvällen blir det lugna puckar för att vila upp mig inför nästa dag...

Lördag - Julbord med jobbet. Det tråkigt i tråksången är att det är kl 12 på dagen. Posten vill inte att vi ska dricka sprit (läs betala för det) ;) tror det är därför... Kvällen är ännu oviss men jag antar att vi kommer hänga med någon av våra goa vänner.

Söndag - Har jag inga planer alls för. Kanske handla julklappar, kanske slappa totalt. Jag älskar att slappa på söndagar, man mår så bra resten av veckan då.

En dataspelande pojkvän, 2 kvällar i rad, ...

En dataspelande pojkvän, 2 kvällar i rad, resulterar i en näst obefintlig blogg... Återkommer imorn! Puss på er


Dag11/dag 12.


Jag har ju redan skrivit om mina älskade syskonen i presentationen av mig själv. Hänvisar då till dag 1 och hoppar direkt på dag 12 istället och I min handväska.

Jag är egentligen inte en handväsktjej utan har oftast allt i fickorna. Dock var jag på inflyttningsfest igår och hade klänning, vilket betyder inga fickor, så då hade jag väska. I den fanns då:

Hemnyckel.
Plånbok (med betalkort, körkort, busskort och diverse bonuskort. Inga kontanter, jag hatar kontanter).
4 olika läppglans (som jag ändå inte använder så vet inte varför?)
Telefonnr till Posten Göteborg som jag fick av min gamla chef i Umä (rensar verkligen aldrig väskan).
En knapp som ramlat av från min sommarjacka.
Tampong (trots att jag inte har mens, den har väl legat där i ett halvår...)
En 50-öring (okej, lite kontanter då).
Elsas armband som det står goding på.
Snus.
7 hårsnoddar.
Lite smink. Gammalt.

Ja det var det. Tråkigt ämne menmen...

Helgen.


Har inte bloggar nåt i helgen förutom lite bilder på lillan som jag la upp igår...
Den har vart ganska späckad på ett sätt, inte alls späckad på ett annat.
I fredags efter jobbet kom mina kära kusiner Alexander och Christopher hit på middag och idolkväll. Det slutade med att alla satt med varsin mobil och spelade spel. Haha nördar som vi är. Alexander har ingen iphone och satt mest och väntade på att första bästa skulle bli ledig... KÖP EN!!

I lördags fick jag sovmorgon till 9 (tack älskling), efter frukost begav vi oss iväg för att köpa första julklappen. Vi hittade en hel del. Så skönt att vara igång.. Nu går det nog av bara farten med resten av dom.
Elsa blev helt slut av julshoppingen och däckade i vagnen.


På kvällen ställde snälla farmor upp som barnvakt, igen, och vi gick på inflyttningsfest hos Elsas gudfar. Himla trevligt med massa bekanta ansikten så det blev mycket tjatter och lite cider. Vi gick hem vid halv ett och kastade oss i sängen för att sova. Så sjukt trötta båda två.
Tog sötaste bilden inatt när vi kom hem. Våran lilla!


Imorse var det Mickes tur med sovmorgon och jag gick upp med lillan kvart över sju (jo 14 timmars sömnen är över nu sover hon "bara" 12 timmar...) och kollade julkalendern och mös. Jag saknar henne nåt så fruktansvärt mycket på dagarna så jag passade på att njuta av ensamtiden med henne <3
VI halv ett när lillan skulle sova tog jag också en nap. Väcktes av Micke klockan 3?!?! Märkte inte ens att lillan vaknat, Micke hämtat henne, och dom vart ute och åkte pulka. Knas! Men det var riktigt skönt! Åter igen tack älskling!


Just nu rullar dokument inifrån på tvn om WikiLeaks. Vet inte vad jag tycker. Jag tror nog att man ska lita på att ländernas styre håller vissa saker hemliga för allmänheten för att skydda så för mig kan sidan nog läggas ner. Vad tycker ni?

SMS-inlägg

img_1284 (MMS)


SMS-inlägg

img_1285 (MMS)


Dag 10

Det här hade jag på mig idag.

Vad tror ni jag hade på mig?! Mina älskade postkläder såklart. Dock ser det ut som jag har polisuniform och min telefon är en pistol på bilden. Dubbelhkaka och suddig bild men det var det bästa jag kunde åstadkomma denna stressiga dag på jobbet.


När jag kom hem åkte vi och fixade ett däck på Elsas vagn (punka) och sen handlade vi tacosmat. Jag är pigg och glad hela dagarna och framförallt när jag får träffa mina älsklingar så jag vet inte varför jag ser sjukt sur ut på bilden... Men här är vi. Familjen Peterzon Hedenstierna.
Jag har på mig en tröja och jeans. Båda från Gina tricot.


Posten.


Det går skitbra på jobbet!
Jag kör ett litet samhälle som heter mölnlycke och jag älskar´t. Fick tre dagar på mig och lära mig området sen fick jag tjata till mig att köra själv. En hel del beröm fick jag efter första dagen jag körde ensam men det var nog mest för att dom hade lite för låga förväntningar... Och jag som inte alls kan ta komplimanger, för fem öre. Jag står där bara som ett fån och skruvar på mig.

Har ni något tips för hur man kan lära sig att ta komplimanger? Mer än att säga tack och slå ner blicken i marken?


Dag 9

Min tro.

Ja, hörrninini! Jag tror inte på gud om det är det som är meningen att man ska skriva här? Däremot tror jag ju på typ ödet eller karma eller liknande. Får alltid för mig att jag kommer få skit senare i livet för saker/bus jag gjorde i ungdomens dar...
Jag trodde inte på ödet förns jag träffade Mike. Det var ödet att jag och Elli skulle på roadtrip, ödet att vi åkte och bodde hos min kusin i gbg, ödet att min kusin sa att man kunde gå till trädgården på tisdagar, ödet att vi frågade Micke och Tobbe om vägen... Och det är starten för oss. <3

Jag tror också att om man jobbar hårt, sliter och kämpar i livet så får man tillbaka det tusenfalt senare. Det är väl karma det också antar jag.

Hej och hå!


Jag vet att bloggen är sämst just nu men j...

img_4044 (MMS)

Jag vet att bloggen är sämst just nu men jag orkar helt enkelt inte. Imorn ska jag skriva igen! Här får ni en bild på lillan sålänge!


Jag vet att bloggen är sämst just nu men j...

Jag vet att bloggen är sämst just nu men jag orkar helt enkelt inte. Imorn ska jag skriva igen!


Dag 8.

Ett ögonblick.

Jag tänkte försöka ge mig på att skriva om ögonblicket då min älskade dotter kom till världen. Man kan ju tolka ett ögonblick på olika sätt, en sekund eller i mitt fall 3 timmar och 8 minuter. Effektiv tid alltså.
Tyvärr ligger förlossningsjournalen nerpackad i vårt förråd med alla möbler så jag får plocka från minnet.

Onsdag den 24 september 2009 hade jag gått över 7 dagar. Var ganska bekväm med att vara gravid den här tiden. Den värsta sommarvärmen hade lagt sig och jag hade inga krämpor eller något sånt. Dock var längtan efter den lille enorm. Vi visste inte vilket kön det var. När jag vaknade på morgonen fick jag för mig att bebben rörde ganska lite på sig i magen, det brukade nämligen vara ett väldans liv där inne just på morgonen. Jag ringde till förlossningen och dom hade inte så mycket att göra så jag fick en tid kl 12 för att komma in och kolla så att allt var normalt. Lite nervös var jag allt och jag var också extremt jättenyfiken på om det var en flicka eller pojke. Jag kan säga att det var riktigt nära att jag frågade dom vad det var men jag klarade att hålla nyfikenheten i styr. Pulsen på bebis var jättebra och mitt blodtryck likaså, dock visade sig att jag hade lite för lite fostervatten kvar så dom beslöt sig för att jag skulle komma in kl 20.00 för att bli igångsatt. Sjuka jag hade som första tanke att jag skulle missa idol (jag hade nog fortfarande inte fattat att jag skulle bli mamma, trots 10 månaders förberedelse) så jag fick ombokat till 21.00 istället.
Vid nio rullade (ja, jag gick ju faktiskt upp 24 kg) vi in där lite småpirriga. Blev igångsatt strax därefter och... Ingenting. Ingen förändring överhuvudtaget, men barnmorskorna förklarade att det kan sättas igång på en gång eller dröja eller inte alls. Vid halv tolv började jag bli trött och skickade hem Micke så att jag kunde sova (vi bodde bara 3 minuter från sjukan så han skulle hinna ändå).
Halv sex på morgonen 24/9 vaknade jag och gick upp och kissade, splash där gick vattnet. Ringde på sköterskan och hon konstaterade även hon att det började närma sig. Hon ringde Micke men sa att han kunde ta det lugnt och äta frukost, duscha osv eftersom jag inte kände av några värkar ännu. Micke kom in vid halv sju och då hade det börja mola lite i magen. Ingen större smärta. Dock blev dom mer intensiva, men ändå hanterbara. Det jobbiga var att dom kom så fruktansvärt tätt. Jag hade 7 värkar på 10 minuter och bredvid mig stog en tv-skärm som visade mina sammandragningar, en skala från 3-100. När skalan var uppe på 40 började det smärta lite. Men innan jag började känna av det så såg jag hur det ökade, 123456789 osv, och fort gick det.

Det blev en psykisk kamp och jag var ganska utmattad trots att det bara gått en och halv timme sen vattnet gick. Jag bad om bedövning men ville ha en ganska lätt och ingen kemisk. Sköterskorna rekomenderade kvaddlar. Jag fick 10 sprutor under naveln där dom sprutade in steriliserat vatten under huden. Detta skulle förvirra hjärnan och kroppen och dom förklarade att varje spruta kändes som ett litet getingstick. BITE ME säger jag bara. Det var den värsta smärta jag känt och var värre än hela förlossningen sammanlagt. Fy i helvette vilken smärta, men dom hjälpte iallafall för värkarna försvann i ca en halvtimme. Jag bestämde mig för att ta en dusch, jösses så skönt det var.
Halv nio hade jag duschat klart och gick på toa. Där smalll det. Bedövningen släppte samtidigt som jag fick krystningsvärkar. AJAJAJ! Jag skrek allt det möjliga ni kan tänka er; HJÄLP MIG, RÄDDA MIG, GÖR NÅGOT, SÖV MIG osv... In med mig för att se hur öppen jag var och vips var det 10 cm och dags för bebistajm. Jag hade tidigare fått fylla i en förlossningsplan om hur jag ville ha förlossningen och vad jag var rädd för, det enda jag hade skrivit var att jag var rädd för att det skulle vara för sent för bedövning om jag nu ville ha det. Det var också det som hände. Jag skrek högt GE MIG BEDÖÖÖÖVNIIIING men det var för sent. Då började jag skratta högt, ett riktigt häxskratt (observera att jag inte kommer ihåg detta).
Kvart i nio kördes jag in i förlossningssalen och fick börja krysta. Det tycker jag gick ganska bra faktiskt och gjode inte lika ont som värkarna. Då kunde man göra av smärtan nånstans och ta i ut av bara helvette. UT FÖR FAN!
09.08 föddes en helt perfekt Elsa Julie Hedenstierna som var det finaste världen skådat. Total lycka och så fort hon "slank ut" (om man nu vågar benämna det så), försvann all smärta. Inte bara av den euforiska lyckan utan det var verkligen så. Inga eftervärkar eller nånting. Riktig skön känsla kan jag lova!

En sak är säker iallafall och det är att jag tror inte jag hade klarat allt det här utan stödet och hjälpen utav underbara Micke. Satan så bra han var! Tack älskling <3


En annan sak som är ännu mer säker är att detta ögonblick var det bästa ögonblicket i mitt liv. Jag skulle göra om det hundra ggr om och jag råder er alla (i mån av någorlunda ordnat liv) att skaffa barn.
Elsa är det bästa som hänt mig!



Dag 7.

Min bäste vän.


Som vanligt; har väl börjat varje inlägg med det här, så vet jag inte vart jag ska börja. Jag har så många. Helst skulle jag vilja nämna tre. Minst!
Men ändå den bästa av dom bästa Ellinor Melin. Min fru!! Vi träffades i mellanstadiet har hängt ihop sen dess. Men det var inte förns slutet av gymnasiet, eller strax efter, som vi började hänga ordentligt! Hon började på det jobbet jag jobbade på. Sen den dagen är vi oskiljaktiga. Trots att vi inte bott i samma stad, eller land heller för den delen, sen jag flyttade till Umeå. Vi har ett sk långdistansförhållande. Just nu befinner hon sig i Aussie och jag i Göteborg. Men vi klarar oss. Hon och jag i vått och torrt.
Vi har gjort så sjukt mycket och roligt ihop. Allt ifrån vår postkarriär tillsammans, roadtrips, Halmstad, Göteborg, Jönköping, Orsa, utgångar. Ja ni hör ju! Hon är bland det bästa jag vet. Världens snällaste och ställer alltid, då menar jag ALLTID upp. Jag saknar och tänker på henne varje dag! Önskar så att vi kunde bo i samma stad så vi kunde vara ett. Men vi har vårt speciella och unika band vart vi än bor i världen.
För att visa hur mycket hon betyder för mig ska jag göra en såndär töntig mellanstadielista-

E
vig vänskap
Ljuvlig
Lättroad
Inte dum
Naggande god
Otroligt bra
Rolig


Jag kan ändå inte publicera detta inlägg utan att nämna Elsas gudmammor Jonna Zahn Weijmers och Eleanor Andersson. Ni kommer på en stark delad andraplats och jag älskar er minst lika mycket!


Utan mina vänner är jag ingenting.... Tack för att ni finns <3

Dag 6.

Min dag.

Jösses vilken dag jag har haft. Andra dagen på jobbet och jag gick upp 6 imorse, åt frukost, klädde på mig och allt sånt där och sprang sen iväg till spårvagnen. 06.52 skulle den gå och ha nr 8 på sig. 06.52 kommer en spårvagn långt bort och jag sneglar ditåt för att se att det var nr 8, och det var det. In i vagnen och satt och dagdrömde i typ en kvart när jag insåg; var fan är jag?? Har på något sett lyckats hoppa på spårvagn nr 6 istället (dom siffrorna är ganska lika i mörker och från långt håll). Så jag fick snällt gå av vid nån konstig station som heter Grönsakstorget utan att ha nån aning om vart jag är?! Så jag fick snällt sätta mig i en taxijävel, för man vill ju inte komma för sent andra dagen på jobbet liksom. Hejdå 250 kr.... Men det tjänade jag ju ihop (plus lite till) under jobbdagen, som för övrigt flöt på snabbt och väldigt roligt. Jag har faktiskt världens roligaste jobb!

Slutade jobbet vid fyra och gick till busshållplatsen... Åt fel håll. FAN! Gick tillbaka och såg bussen åka förbi mig. FAN! Nästa buss går om 13 minuter (sjukt kallt ute). FAN! Sätter mig på busshållplatsen och efter 13 minuter ser jag bussen åka förbi, på andra sidan vägen, har alltså satt mig på fel busshållplats iallafall. FAN! 13 minuter till nästa buss går. FAAAAN! Kom hem vid fem alldeles genomfrusen, men efter en dusch blev jag varm och go igen och glad glad glad över att träffa Elsa. Saknar henne något enormt på dagarna men tack vare mitt jobb så tar jag mig igenom saknaden och även motgångar med kollektivtrafiken som jag upplevde idag.

Mös med Elsa tills det var dags för henne att sova, min lilla gogumma! Gjorde lite middag med Micke och svärmor och åt kyckling med ris... Nu sitter vi och degar framför Robinson och jag tror nog inte det dröjer alltför länge innan jag intar horisontalläge i sängen.

Sorry att jag inte orkade skriva igår men jag var helt knäckt efter att ha gått upp så tidigt första dagen, idag gick det mycket bättre och jag har redan kommit in i det igen. Börjar hellre tidigare än att sluta sent.


Tack och hej leverpastej

3 ord: JAG ÄR DÖD!

3 ord: JAG ÄR DÖD!


RSS 2.0