Matblogg för en kväll!


Jo, nu ska ni få receptet. Så satans gott. Men ni får det bara på ett vilkor. Att ni lovar att prova. Lova!!?? (Och jo, Stina man kan definitivt ha frukt i mat. Speciellt den här maten. Man MÅSTE ha det!)

Kycklingpajen är väl inte i det nyttigaste laget men vi försöker göra den så nyttig som möjligt.

Kycklingpaj 4 personer (om inte Micke är med då är den för 2 pers).

1 grillad kyckling (vi tar bort allt skinn)
2 packet tärnat bacon
2 bananer
75 gram margarin
ca 4 msk vetemjöl
1 smördegsrulle
2,5 dl creme fraiche (vi kör på lätt)
en förpackning vitlöksost t.ex. cantadou vitlök & örter (här kan man också ta light)
5 dl mjölk

Do it like this:
Lägg ut smördegsrullen i en form så den täcker alla kanter.
Plocka kycklingen i lagomstora bitar (utan skinnet då) och lägg i formen.



Skiva bananerna, stek bacon och lägg allt på kycklingen.
Smält smör, vispa i mjölet så det blir nästan torrt, häll i mjölken. Vispa hela tiden. I med creme fraichen och vitlöksosten. Nu ska smeten vara ganska fast så i med mer mjöl om den är för rinnig.



Häll "smeten" i formen och skjuts in i ugnen på 160 grader i 1 timme.


Servera med en magisk sallad till som MÅSTE innehålla rödlök, paprika och fetaost. Sen får ni köra i resten av vad ni gillar i en sallad.






Bilderna kanske inte ser så smaskiga ut. Skyller på iphonen men den är himmelsk god den här. Kom ihåg nu att ni har lovat och kom tillbaka till mig med betyg. Jag ger lätt en tia av tio möjliga!





Namnsdag och storhandling.



Idag har min älskade sambo namsdag. Grattis MickePickePö!
Vi firar idag goood middag. Och nej det är inte tacos!

Imorse gick jag upp 06.50.. Huuaaa kan inte minnas senast jag ställde klockan. Visst Elsa väcker ju mig varje morgon men det är mycket trevligare att vakna åtta av hennes babbel än en jävla klockjävel som man bara vill döda. En morgonpromenad (utan barnvagn! Kändes konstigt) från motorcentralen efter att ha lämnat bilen på verkstan. Vid halv fem gick jag dit igen, den här gången med Elsa, hämtade bilen och åkte hem. Alltså två promenader idag. Ungefär en miljon procent mer än vad jag brukar träna. Går på sin höjd till Ica Berghem, ca 30 meter, eller lekplatsen som ligger typ 100 meter härifrån. Jag är sämst på att träna. Usch för mig!

Elsa påväg till motorcentralen. Klädd från topp till tå i nya kläder, som hon fick i present. 


Så fort Micke kom hem så åkte vi iväg och storhandlade. Jag älskar att storhandla, om man bortser från mängden pengar som försvinner från kontot. Men det är sånt man får ta.
När vi kom hem började vi göra iordning godaste middagen, NEJ fortfarande inte tacos! Ni ska få receptet i nästa inlägg. Jag vågar nästa säga att det är godare än tacos. Men bara nästan.

Elsa började packa upp storhandlingen så länge.


Elsa the tacolover!


Vi äter ju tacos ibland. Ganska ofta faktiskt. Och när vi gör det brukar vi äta middag efter åtta, när lillan lagt sig, för tacos äts bäst framför tv:n.
Efter middagen i förra veckan så plockade vi bort allting (trodde vi, ja) och gick och la oss. Morgonen efter flängde Elsa runt som vanligt och gaggade utav bara satan. Helt plötsligt blir det tyst ute i vardagsrummet (jag stod i köket) och när Elsa blir tyst har hon alltid nåt bus på G.
Detta var vad jag såg.


Haha, vi hade alltså glömt dom mjuka skalen framme. Så nu har vi konstaterat att Elsa också kommer bli en tacolover. Och vad hittade jag när jag var och shoppade mat på Willys i Globen.... Jo:
mild_taco_ris_15m_se_thumb.jpg
Åh, vad jag längtar till hon blir 15 månader. Då ska vi införa tacos på riktigt!

Elsas födelsedag + kalas.


Här kommer lite bilder från lillans födelsedag och kalaset. Sjukt lyckat alltihop. Tack allihopa som kunde och ville värvara.


Datorn är upptagen ikväll. Micke söker job...

Datorn är upptagen ikväll. Micke söker jobb på jobb på jobb... Ingen som har nåt över? Bilderna från kalaset kommer imorn, gick igenom dom idag. Tokfina!


Jag är sämst!


Jag vet. Men inte haft tillgång till datorn på hela helgen och det är tråk och jobb att blogga från mobilen.
Men imorn ska ni få redogörelse från helgen och massor med kort från lillans kalas!

BTW kan jag fortfarande kalla henne lillan? Eller blir det storan nu?

Ett år av total lycka! Grattis mammas älsk...

img_0213 (MMS)

Ett år av total lycka! Grattis mammas älskling på 1-årsdagen! Du är det finaste som finns <3


Åååå vad jag är dålig på det här m...

Åååå vad jag är dålig på det här med bloggande just nu. Åker till Sthlm imorn men sen jävlar ska jag chocka er med coola inlägg. Glöm inte lillans födelsedag på fredag!


Goddagens.


Jo, idag mina vänner har allt flytit på som vanligt. Var på en uppfriskande och blöt regnpromenad med lillfisen för att sen komma hem lagom tills Micke kom hem från jobbet. Lägga lillan, äta lunch och kolla på Mad Men. Fantastiskt!
Micke sprang sedan iväg till skolan för att börja plugga till tentan som är nästa vecka. Så här sitter jag nu. Väntar på honom igen. Lillan har precis vaknat och är kvar i sängen och säger heeeeejjjaaa! Ska in och hämta henne omedelbart bums!
Ikväll kommer min söta Ellen hit med hennes snubbe och hundvalp. Jippie! Hon e så söt med sina stora öron och tassar. Elsa älskar hundar så hon kommer bli så glad!

Har ett tips till er; sök på youtube på "soldiers surprise" så kommer det upp massor med klipp på soldater som kommer hem och överraskar deras föräldrar, barn, fruar, syskon osv. Asså tårarna sprutar. Det är så vackert! Kolla. NU SA JAG!

Over and out!


Vi har Mad Men-marathon här hemma. Kollat typ 4 avsnitt nu. Grym serie! Se den!


Idag är en va(n)l(ig) dag.


Idag hoppas jag på det bästa. Håller alla tummar och tår. Jag tror att dom rödgröna kan skapa ett bättre samhälle för fler individer. Så är det bara. Tjaffsa emot om ni vill det men det är min åsikt!
Men tjaffsa gärna, eller håll med. Det är bara roligt!

Behöver hjälp med en sak. Vet inte riktigt vad vi ska köpa till Elsa i födelsedagspresent. Och sen vet vi inte när vi ska lämna presenterna. Vi är ju i Sthlm på fredag när hon fyller (vi kommer torsdag kväll) och att släpa med sig allt för att sen ta hem det igen. Plus att vi kommer ha med massa andra presenter som lillan fått.
Men samtidigt är det ju hennes första födelsedag. Vi vill ju att den ska vara bäst, med massor av presenter och kaffe (!) på sängen.
Hur som helst så är jag så spänd på hennes stora dag. Alla som känner mig vet att jag äääälskar födelsedagar, oavsett om det är min egen, Mickes, mina föräldrar eller syskons, övriga släktens eller nån i kungafamiljens. Det ska firas och det ska firas stort. Är på riktigt nervös. Som ett litet barn. Ungeför som det är jag som fyller år.



Nu ska jag iväg och köpa välling till lillan på Ica Maxi. Hutlöst vilka priser det är på välling enpack jämfört med flerpack. Ett kg (ett paket) kostar 49 kr. Men ett storpack där det är 1 kg x 8 paket kostar 130. Är det inte sjukt? Så många ggr jag sprungit ner i panik på Ica för att vällingen är slut. Så nu är det bara att sätta mig feta ända i bilen och åka iväg.


Nu hoppas vi på det bästa! Framtiden är rödgrön!


Kan klättra ner nu också!


Jag längtar!



Till Elsa ska börja gå, till Elsas födelsedag, till Stockholm och mina fina vänner, till att börja jobba (!), till min förkylning är väck, tills jag får en ring på fingret (ingen press Mike), till Micke får jobb och vi kan börja boa in oss permanent, till julafton, till dom rödgröna vinner valet. Men mest av allt just nu längtar jag efter att Elsa vaknar imorn. Saknar henne sekunden hon har lagt sig!
MAMMAS LILLA GRIIIIS!!


Skyldig?

Biltjuv.

img_0874 (MMS)

Biltjuv.


Återkommer imorgon. Har inget positivt att...

Återkommer imorgon. Har inget positivt att skriva... Har bara pysslat med dumma saker idag. Wait and see.


Dagen D!


Idag är det ett år sen som skulle vara dagen D.. Men så blev det ju inte. Gick över åtta dagar, vilket betyder att om åtta dagar fyller mammas älskade prinsessa ett år.
Men det är inte bara det som är dagens big deal. När vi inte visste vad pyret i magen skulle heta så bestämde vi oss för att kolla vem som hade namnsdag den 16 september (eftersom hon var beräknad då). Vi fick oss ett gott skratt när vi såg att Dag har namnsdag det datumet.

Så, nästan, grattis till lillan som typ egentligen fyller ett idag. Och grattis till bonuspappa Daggen som har namnsdag.


Hipphipp hurra!

Val val val...


Jag börjar tröttna på detta val. Höger hit å vänstern dit. Alliansen häst och rödgröna bäst! Blablabla!
Tänk att Elsa ännu är så ovetande om vilken tragedi det är om alliansen vinner. Här sitter hos så lugnt och leker med sin pippi-docka och anar inte vart världen är påväg...


Inte heller när vi var i lekparken idag verkade hon vara brydd...



I min hjärna uppfostrar jag Elsa till vänsterlutad. Ge till dom fattiga, alla ska ha det bra osv. Tyvärr är min sambo inte likadan, men mamma är ju alltid bäst inte sant?

Nä, men allvarligt nu, ni gör väl rätt och röstar rött?


Lyssna bara här så förstår ni nog!





Peace!

Blivit sjuk. Typ.


För ca en vecka sen blev jag dunderförkyld. Sen har det blivit bättre och bättre för varje dag som går. Fram tills idag. PANG. Vaknade upp med svinont i halsen och täppt näsa. Blä! Så idag har jag paus från bloggandet. Orkar inte. BLÄBLÄBLÄ!!
Vi har iallafall tröstat mig med tacos, idol och halstabletter. Typ tipptopp!
Hoppas jag mår bättre imorn.

Som lite skoj kan jag visa en lite rolig bild på hur våra potatisar la sig i kastrullen igår när det började koka. Micke trodde kanske att det var något gudalikt över det hela. Vad tror ni?


Mer saker!



Var ju faktiskt massor med saker som jag glömde igår...
*Vinka.
*Klappa händerna.
*Peka.
*Krypa.
*Äta själv med sked (om man ger henne skeden med mat, tallriken slänger hon bara i golvet) typ.
*Upptäckte även idag att hon kan säga klocka... Även om den har samma namn som dockan "gocka" :)


Längtar så till Sthlm och mina fina vänner nu. Klockrent att alla (nästan iallafall) av mina bästa umätjejer bor där nu också! Ska försöka hinna med att kolla in både Idas och Maria&Elins lyor.





Bevis!

Gårdagens middag.



Elsas mat vs våran mat. Vitlökspasta med bacon vs frikadeller i tomatsås med makaroner.


Snart 1 år...


Ja tiden springer iväg och snart fyller lillan 1. Men hon kommer alltid vara lillan i mina ögon :)
Tänkte skriva lite om vad våran duktiga tjej kan och gör hittils.


*Sitta.
*Krypa.
*Stå utan att hålla i sig.
*Gå med gåvagn.
*Säga fler ord: mamma, pappa, gockan (dockan), titta, hejja (hon drar upp armarna på he, och ner på jja) "boff" (voff) när man frågar vad vovven säger¨.
*Äter allt. Verkligen ALLT!
*Sover mellan 12-14 timmar per natt.
*Somnar utan minsta gnäll (oftast)
*Fått 4 (nästan 5) tänder.
*Hålla vällingflaskan själv (kanske inte en bedrift direkt men det tog väldigt lång tid innan hon ens ville försöka).
*Peka på lampan, klockan, mamma, pappa, dockan, vovven (gosedjur) när man frågar vart dom är.


Det är säkert miljoners miljarders grejjer jag glömt, men visst är hon duktig?
Nu hoppas vi bara på att hon ska lära sig gå innan 1-årsdagen, vilket jag tvivlar på men ändå.

Har rensat ur Elsas garderob idag också. Väck men allt i strl 68. Inte mycket kläder kvar nu. Måste inhandla 80-plagg. Hon växer fortare än vad jag hänger med...



Lämna lite kommentarer nu för tusan. Det är typ 1 av 20 som skriver nåt. Tråkmånsar!


Lillan i sin nya pyjamas, tokglad på morgonen.


Bäst!


Bästa ögonblicket i mitt liv. Nyförlöst, smärtfri, smal (nja, men smalare än 10 minuter tidigaere iaf), nybliven mamma och med världens finaste flicka på mitt bröst!

Mamma älskar dig!


Hello!


Gårdagen var riktigt mysig. Förutom att mamma åkte :(
Vid sju kom fina Maria över på middag. Det blev köttfärsbiffar med fetaoströra och klyfpotatis, morötter, rödlök och paprika i ugn. En ganska nybliven favorit hos min sjukling till man. Vi hade lite idétorka innan så när vi väl bestämde oss insåg jag att vi hade knappt några utav ingredienserna hemma. En snabb (läs skitsnabb) trip till Ica Maxi. Jag lyckades på 21 minuter sätta mig i bilen, åka till Maxi (typ 2-3 km), in på typ jordens största Maxi, plocka allt jag skulle ha, betala, sätta mig i bilen, parkera och komma innanfr dörren igen. Effektivitet, jo jag tackar jag.
Hur som helst, började göra iordning all mat. Till saken hör att sist jag gjorde köttfärsbiffar så smakade dom INGENTING, men nu skulle det bli ändring på det serru. I med allt jag kunde hitta i princip. Vitlök, gul lök, sweet chili, alla kryddor i skåpet och soya. Det blev faktiskt sjukt gott om man får säga så? My complements to the chef!
Efter pangmiddagen spelade vi MIG samtidigt som vi kollade på en ganska medioker Zlatan. Men fin är han. Hemskt fin!

Blev en del vin och lite captain morgan också.
Slutade med att Maria sov kvar på soffan. Imorse fick Micke sova lie i hopp om att bli bättre med förkylningen. Men icke sa Nicke. Still going strong (läs weak).

Idag har det vart seghet på hög nivå. Maria och jag lekte med lillan i köket hela morgonen samtidigt som vi försökte peta i oss lite frukost. Sen har jag haft horisontalläge hela dagen. Både i soffan och på golvet när jag busat med lillan.

Mike kollar nya Robin Hood filmen just nu med ögongodiset Russel Crowe. SJukt dålig film om jag får säga det själv. Lillan sover och jag spelar bort alla pengar på poker. Dock satsade jag bara 50 kr och mer än så äger jag ju faktiskt. Tur va?!

Hejdå.

 

Just det. Gårdagens snacks blev blomkål och morötter med holidaydip (med lätt creme fraiche såklart!) , så löftet hålls fortfarande. Jeyy hejja mig. Hur går det för er andra?

 


2 sköna dagar!


Mamsen har precis åkt hem... Buhuhuhu!
Det har vart wonderful att ha henne här, som alltid!
Hon kom hit i torsdags kväll och vi kollade idol (Ellen va rockså här) och mös.
På morgonen i fredags åkte mamsen iväg på lite kundbesök och jag och Elsa mös här hemma. Micke var på jobbet.
Eftermiddag spenderades på stan och jag och mamma pysslade med lite shopping. Himla roligt för det var hundra år sen, minst, som jag handlade nåt!
När vi kom hem därifrån så undrade mamma om inte jag och Micke ville gå på bion så kunde hon va barnvakt. Ja, tack. Vi sprang iväg på 6-bion och kollade bröderna Karlsson, himla rolig film!
Vi kom hem strax före åtta och då var lillan nybadad, pyjamas och middagen stod på bordet. Jösses vilken lyx!
Så när lillan somnat så njöt vi utav den underbara laxpastan och senare lite vin.

Imorse bjöd mamma oss på hotellfrukost på Scandic Plaza. Det är maiskt gott! En miljon olika brödsorter, alla olika pålägg som nånsin uppfunnits, oändligt många olika filer och yoghurtar, ägg, bacon, prinskorv, alla grönsaker som nånsin vuxit ovan och under jord och sist men inte minst våfflor. Och nej Stina det är inget snacks. Typ som pannkaka. Säger vi. Åt bara en. Utan grädde!
Lite stanstrosande efter det, sen hem.

Har busat efter det och jag skjutsade mamma till flyget för 2 timmar sen. Ikväll kommer fina Maria hit på middag och mys. Fotboll, Milan, om Micke får välja.

 

Jag har vart sjuk, snorig och ont i halsen, men är mycket bättre nu. Bara lite snorig. För tre dagar sen blev lillan sjuk, samma sympton som mig, hon är på bättringsvägen men hostar lite och snorar lite.

Imorse blev Micke sjuk, samma symptom han med. Detta, mina damer och herrar, är det värsta som kan hända i vår familj. Han blir oigenkännlig, personlighetsförändrad och svag svagare svagast! Yttar så få ord som möjligt och vill helst inte göra nåt. På sin höjd kissa, bajsa och snyta sig. Jaja, detta går väl an om det inte vore för att Micke är sjukt i typ 2 månader när han väl blir sjukt. FUCKFUCKFUCK!



Önska mig lycka till för att orka med denna pojkvän dagarna, veckorna, månaderna framöver!
Tack!


Näe, jag har inte tid.


Inte tid att blogga, inte tid med er.
Mamma e här på besök och vi blir bortskämda till tusen! Barnvakt, lagad mat, köpt mat, hotelfrukost osv..
Hon åker hem imorn så då återkommer jag, med råge!

Imorn blir en hektiskt dag!



Dagen idag först. Inte vart så hektiskt som morgondagen kommer bli. Busat med lillan, snorat, hostat och sen kollat idol med Maria och Micke. Jag älskar Anders Bagge... Om ni nu inte visste det?

Imorn ska jag till vårdcentralen och ta blodprov för att se om jag har järnbrist eller nåt eftersom jag blir yr ibland?! Ska va där halv 11 och Micke har bilen till jobbet så det blir en promis. Tar kanske 45 minuter, UPPFÖR! Men det blir skönt, hoppas inte förkylningen är värre bara. Sen blir det promenad tillbaka. Micke kommer hem vid 12 från jobbet (han jobbar 50% nu och är ledig från skolan på eftermiddagen). Klockan 1 blir det tvätt och sen ner till motorcentralen för att dom ska fixa en sak på bilen. På kvällen sen kommer mamma och då blir det mys med idol (min kära Ellen kommer och kollar också) och god mat. LÄNGTAR EFTER MAMI!!

Så där har ni min torsdag. Mamma stannar till lördag, Micke ska ut på kvllen så då kommer Maria och avlöser honom för att hänga med mig. Ogillar starkt att vara ensam på kvällarna.

Tog ett roligt kort på lillan idag när hon åt gurka, Inte skuren utan hon åt den som den va. Som en glass typ. Men jag orkar inte hämta sladden så lägger upp den imorn istället. Latfaktor 11. Av 10.

Puss på er.


BTW: Kungarna av Tylösand... Jag är inte pryd men vafan jag SKÄMS!

Going down down down.

Har idag bestämt mig för att inte stoppa i mig onyttigheter (godis, chips, läsk, popcorn, pizza, snabbmat, bullar, kakor, glass osv...) förns julafton.
Vilka är med mig??

Kan bli spännande det här. Har ju faktiskt gjort det (och klarat) tidigare. Mitt nyårslöfte i år var att hålla upp till påsk. Gick perfa!
Men som sagt; Nån som vill haka på? STINA???


Ps. Framtida blogginlägg kommer nog i särklass handla mest om idol. Eller rättare sagt Anders Bagge. JAG ÄLSKAR HONOM!!!

VIKTigt.


Har ebstämt mig för att banta ner mig lite. Gått ner alla gravidkilon som sagt och är superdupernöjd över det. Men skulle gärna bli av med lite till. Tänker inte viktväkta mig eller nåt sådant utan bara promenera lite och äta rätt, lite mindre portioner osv.
Och det bästa av allt är att idag började Biggest Looser på tv. Kanske kan bli inspirerad. Det va en snubbe som tappade lite drygt 9 kg på en vecka. Va fan. Hur är det möjligt?
Anyway, ingen brådska med mig som sagt, men har väl gått ner mina 4 kg till julen för att sen äta upp mig på all julmat. Perfekt!

Nu blir det scrapbooking med Elsas album. Har kommit rikitigt långt. Vem vem, om ni är snälla lägger jag upp lite bilder på det här så ni får se hur duktig jag har varit!

Tjingeling!


Har vart på middag. Dagens klänning är far...

img_0238 (MMS)

Har vart på middag. Dagens klänning är farmor Mariannes gamla från 40-talet. Känner mig som en i Mad men.


Testar att mms:a en film...

Testar att mms:a en film...


Man måste vara fin när man ska på restaurang!

img_2377 (MMS)

Man måste vara fin när man ska på restaurang!


Grabbarnahäng


Idag är jag och Elsa med grabbgänget. U21-match och sen a-landslagsmatch. Hejja så skoj. VI dricker öl och fiser.
Imorn ska jag till jobbet en sväng för kvartalsmöte i 3 timmar...  Ganska lättförtjänta pengar att bara sitta och lysnna, med lite pauser, äta lite mackor och träffa jobbarkompisarna.
På söndag är vi bjudna på middag hos Adde och Therese också... Adde är kock kanske jag ska tilllägga så det ser jag fram emot grymt mycket!

Vad gör ni i helgen? TELL ME!

Hej mina kära!


Idag har det vart en skum dag.
Jag är alltid dålig på att äta frukost, och speciellt när jag inte gör något särskilt (typ rör mig utanför lägenheten), då äter jag min havregrynsgröt när Elsa tar sin första lur. Hon brukar somna runt 11. Vilket gör att jag är vaken runt 3 timmar innan jag frukostar. Inte så värst bra för kroppen kanske men jag har alltid älskat att äta frukost framför tv:n och jag gillar inte att Elsa ser på tv. That´s why.
Men hur som helst så borde man ju tycka att min kropp ska vara ganska van vid detta. Men icke, och idag fick jag se prov på det.
Till saken hör att eftersom jag är en långstång (1,75) så hinner inte alltid mitt blod upp snabbt nog till hjärnan när jag suttit ner och ska ställa mig upp.
Så, idag vid halv 9 ringde mamsen och ville att jag skulle hjälpa till att boka flyg åt henne tills hon ska komma upp hit i nästa vecka. Och närhon ringde satt jag på golvet i lillans rum och lekte nån seriös lek. Typ ge nallen nappen...
Så jag ställde mig upp och kände att jag blev lite snurrig, men detta brukar som sagt hända mig lite då och då när jag suttit länge. Så jag gick fram till dörren för att hålla i mig (med mamma fortfarande i luren) och sen blev det bara svart. Jag har alltså svimmat! Har aldrig gjort det förut, förutom när vi framkallade svimning i högstadiet när vi kvävde varandra. Fullt normalt?!
När jag vaknar till liv, på golvet, kollar jag på telefonen och märker att mamma fortfarande är kvar i luren. Det hade bara gått typ 30 sekunder av samtalet så jag kan ju inte vart borta så värst länge. Elsa satt och lekte fortfarande så hon såg inte som tur var. Men usch så läskigt det var! Efter några minuter kände jag också av en bula så jag måste ha slagit i huvet i dörren eller nåt.
Läste sen på vårdguiden att detta är ofarligt och kan hända vem som helst som ställer sig upp för snabbt eller är stressad. Konstaterade ganska snabbt att jag är stressad... Haha eller inte!

Jaja, dagen flöt på som vanligt ändå tills jag kom på att flyget som jag bokat hem åt mamma är 11 september. Sånt där gillar inte jag. Jag vet att det inte händer igen osv men det är väl skrockfullhet i guess.
När Micke kom hem åkte vi till stan och köpte ett par byxor till mig, tyckte att jag behövde det efter min nära döden upplevelse!
Innan middagen gick vi till lekparken och gungade. Träffade en ny vän, Nova 5 år som va hur go som helst. VI funderar på att adoptera henne. Men sen insåg jag att hon stöttde på mig man (jävla fasoner), för när jag sa att vi skulle gå till affären så sa hon att jag kunde väl gå själv och Micke kunde stanna?! WTF! NOVA YOU ARE ON MY LIST!!!



Puss på er!





Ich habe hunger!


Ja, hujeda mig så hungrig jag är. Magen vänder sig ut och in snart! MEN, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge för idag är det nämligen TACOKVÄLL!
Aaah denna maträtt som gör mig lycklig.

Linn Peterzon, tager du denna tacos att älska i nöd och lust, dela glädja och sorg med, och vara den trogen tills döden skiljer er åt?
EEEEEH JAAAAAAAAAA!!

Jag tror jag behöver hjälp....



RSS 2.0