Farsans dag.


Idag firar vi papporna. Här hemma firar jag min pappa och Elsas pappa. Dom bästa papporna som finns. Vi la Elsa ganska tidigt igår, kvart över sju, eftersom vi skulle upp tidigt och hinna göra farsdag frukost till Micke innan vi skulle gå iväg till babysimmet klockan nio. För säkerhets skull ställde jag klockan på åtta och tur var väl det. Busan sov som en stock. Istället för att gå in till henne så gjorde jag frukost, blandade välling, gjorde mig iordning och packade allas badkläder och duschgrejjer. Halv nio gick jag in till Elsa och möttes av det här.


Huvudet vid fotändan som vanligt och efter två väckningsförsök fick jag liv i henne. Bytte blöja och gick in till pappa Mike i sängen. Lillan fick välling samtidigt som jag pratade sönder Micke så han inte skulle somna om. Frukost och stress men vi kom iväg nio iallafall.
Elsa var ett A-barn på babysimmet trots att hon inte alltid fattar att hålla andan så några kallsupar blir det. Men hon trivs som fisken och tycker det är skitkul. Ringde pappa och sjöng (vet inte ens om man ska sjunga denna dag, men jag komponerade ihop nåt) på vägen hem också. Min pappa är bäst!
Bonuspappa Daggen fick självklart också ett samtal, världens bästa bonuspappa!

Resten av dagen har vi packat och slängt. Slängt massa skit och det är så satans skönt. Jag älskar att rensa!
Nu kollar vi Inter-Milan.. Lagom kul men vad gör man inte för Elsas pappa på fars dag.


Men helt ärligt... Visst har vi förbannat tur att Elsa sover så bra eller har alla det såhär?

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej, tack snälla du för dom fina orden och den kanonfina sången, du är verkligen den bästa dotter som finns, å vad jag saknar och tycker om dig, ha det jättebra och hälsa o krama Elsa o Mike.

2010-11-15 @ 10:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0