Kräftis.


Igår var det som sagt kräftfest. Grymt roligt. Vi var lite orolig för hur det skulle gå att lägga Elsa, för natten, i vagnen för att sen gå hem och lyfta över henne i sängen. I början gick allt toppen och hon somnade direkt utan protester, som vanligt. Hon vaknade till några ggr under natten eftersom hon är van att röra på sig mycket mer när hon sover. Men vi gick bara in och gungade vagnen lite fram och tillbaka så somnade hon om igen. Men tjugo över två inatt så ville hon inte somna om. Då fick hon komma upp en stund. Detta har aldrig hänt, men hon höll ändå låda som aldrig förr. Det delades ut slängpussar till höger och vänster och hon va allmänt glad. Vi gick hem kort därefter och tryckte i henne lite välling och hon somnade om. Vi fick t.o.m väcka henne 9 imorse då det var dags för babysim.
Lillan var helt apatisk under simmet och verkade inte direkt vara överlycklig men vi förstod ganska snabbt att hon bara var trött. In i duschen och iväg hemåt. Hon somnade på stört och sov i typ en timme. Eftermiddagsnapen blev desto längre. Vi la henne och Micke skulle vila lite, så jag la mig i soffan och kollade på tv. Vaknade upp ca 2 timmar senare och hon sov fortfarande. Bara att väcka och trycka i middagen. Kanske inte exemplariskt att sova 3 timmar och vakna 18.15 för att sen lägga sig vid åtta igen. Men det gick bra det med. Trötta tjejen men duktiga tjejen.

Sen frukost och sen lunch resulterade i denna dagens middag



Elsas outfit for the day



Den rosa hängseldressen är min gamla och bodyn under har Elsas fått i doppresent av min underbara kusin Jennifer m. familj.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Gullegris

2010-10-04 @ 08:01:33
Postat av: Stina

Coola tjejen:)

2010-10-04 @ 08:48:10
URL: http://mammastinkan.blogg.se/
Postat av: gammel Faster Nettan

HiHI.. dem där byxorna känner jag igen! Vad kul att dem lever..

kramisar till er

2010-10-06 @ 00:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0